Contact TMA België

Ook organisatie, teams en individuen laten groeien met TMA? Wij helpen je graag op weg met een vrijblijvende demo of info.

Wist je dat u met één TMA Licentie 1 jaar lang alle TMA Instrumenten kunt gebruiken voor je kandidaat of organisatie? Onbeperkt!

Start met TMA in België

Consultants

Als consultant begeleid je je klanten door TMA Talent Management te implementeren. Je gaat uit van positieve psychologie.

Organisaties

Als organisatie wil je de TMA positieve psychologie instrumenten en TMA Talent Management Methode implementeren in je eigen organisatie.

Coaches

Als coach geloof je in positieve psychologie, talent en mogelijkheden die het verschil maken voor de kandidaten die je begeleidt.

Contact TMA

Error

Adres: Diestsepoort 1, 3000 Leuven Telefoon: 016 24 67 10 Email: info@tma.be

TMA Methode verbindt organisaties met medewerkers en heeft jaarlijks wereldwijd impact op meer dan 1 miljoen mensen.

TMA is gebaseerd op positieve psychologie en helpt continue talenten/competenties te ontwikkelen, en ontwikkelmogelijkheden inzichtelijk te maken. TMA Methode is een geïntegreerde systematiek voor strategisch talentmanagement en ondersteunt zowel medewerker als managers met heldere en positief geformuleerde selectie-, ontwikkeling- en coachinginstrumenten. TMA wordt aangeboden als online service voor strategisch en continue talent- en competentie management, team instrumenten, 360 graden feedback, loopbaancentra, TMA Talentenanalyses, MD trajecten, mobiliteitsvraagstukken,coaching en beroepskeuze, voor zowel groepen als individuen.