TMA Talenten Analyse

Inzicht in talenten, motivaties en competenties met TMA

TMA Talenten Analyse

TMA Talenten Analyse wordt gebruikt door organisaties om kandidaten te beoordelen, te identificeren en te ontwikkelen voor functies, op basis van hun competenties, capaciteiten en natuurlijke talenten.

Talenten

Mensen zijn gemotiveerder, effectiever en succesvoller in werk dat dicht bij hun ware aard ligt. Met behulp van deze aanpak maakt TMA Talent Assessment het mogelijk om een objectieve, constructieve en diepgaande beoordeling te krijgen van drijfveren, drijfveren, competenties, talenten en ontwikkelingsmogelijkheden:

22 Drijfveren
44 Talenten
53 Competenties

Start met TMA in België

Consultants

Als consultant begeleid je je klanten door TMA Talent Management te implementeren. Je gaat uit van positieve psychologie.

Organisaties

Als organisatie wil je de TMA positieve psychologie instrumenten en TMA Talent Management Methode implementeren in je eigen organisatie.

Coaches

Als coach geloof je in positieve psychologie, talent en mogelijkheden die het verschil maken voor de kandidaten die je begeleidt.

Hoe werkt TMA:

Kandidaten maken de online TMA Talenten Analyse die 53 competenties meet. Een TMA Talenten Analyse benadert mensen positief, oordeelt niet en biedt veel inzicht in de persoonlijkheid van mensen. De dashboards en rapportages geven informatie over de talenten van mensen en zijn ontwikkelingsgericht geschreven.

Daarnaast geeft TMA advies over de ideale werkomgeving, leerontwikkelingsstijl en aanleg voor 53 competenties. Samen met de TMA Career Choice analyses en TMA Career Coach wordt inzicht gegeven in de beste werkomgeving en beschikbare vacatures voor jouw kandidaat.

FAQ